Cursussen

Hallo, ik ben Lienke Krikken, getrouwd met Jaap en samen hebben wij 2 zonen Jorne en Thijmen.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als (psychosomatisch) fysiotherapeut en slaapcoach in Zuidwolde. Een onwijs leuke baan waar ik echt van geniet.

Maar samen met mijn bevalling is ook een andere passie geboren, namelijk voor de zwangerschap en het ouderschap.

En daarom ben ik mij hier verder in gaan verdiepen en ben ik afgelopen zomer gestart met het geven van  onwijs fijne en leerzame zwangerschapslessen. In deze lessen maak ik een combinatie van ontspanningsoefeningen vanuit de mindfulness, ademhalingsoefeningen vanuit de hypnobirthing, heerlijke yogareeksen, maar ook fijne theorie, die er samen voor zorgen dat jij positief naar jouw bevalling toe groeit en vol vertrouwen zult zijn! Het is daarnaast een heel fijn rust momentje in de week voor jou en de kleine. Het is een doorlopende les en je kunt op elkaar moment van je zwangerschap instromen. Voor meer informatie kun je kijken op www.praktijklienke.nl

Ilona Schra organiseert Het Ouder- en Kindcafé. Dit is een ontmoetingsplek bij Zwanger&Gezin voor (aanstaande) ouders, waarbij men eens per twee weken samenkomt rondom een thema. Het Ouder&Kind Café vergroot het sociale netwerk van (aanstaande) ouders en zij bieden elkaar praktische, emotionele en informatieve steun. Tevens blijkt het Ouder&Kind Café een broedplaats voor de verdere ontwikkeling van samenredzaamheid.