Onze beschikbare ruimtes

Werk je in deze sector en zoek je een ruimte voor vergaderingen, cursussen of zoek je structureel of flexibel werkruimte? Dan hebben wij hiervoor vele mogelijkheden. Hieronder geven we je een indruk van de verschillende ruimtes.

In ons centrum maak je kosteloos gebruik van:
  • Onze koffie- en thee faciliteiten
  • Airconditioning
  • Goede wifi
Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van een ruimte bij ons kan je mailen naar praktijk@verloskundigenpraktijkpetit.nl

Ruime cursus- en vergaderruimte

Ruime cursus- en vergaderruimte

Deze fijne ruime is ruim 41 m2. Leeg is het erg geschikt voor verschillende cursussen. Met de grote opklapbare vergadertafels wordt het een ruimte die geschikt is voor meetings tot 20 personen of een opstelling met de beschikbare klapstoelen en groot presentatiescherm bijvoorbeeld voor voorlichtingdagen/-avonden. De ruimte is voorzien van airconditioning.

Consult- en flexwerkplek

Consult- en flexwerkplek

Deze fijne ruimte is ruim 12 m2 en erg geschikt als consultruimte voor allerlei beroepsgroepen, waarbij al dan niet een onderzoeksbank nodig is. Daarnaast is het ook een prettig werkplek om je laptop bijvoorbeeld voor een dagdeel open te klappen. De ruimte is voorzien van airconditioning.

Vergader- en consultruimte

Vergader- en consultruimte

Deze ruimte van 30 m2 heeft een grote vergadertafel geschikt tot 12 personen.
Je kan er gebruik maken van het grote presentatiescherm of groot whiteboard.
Ook is er een onderzoeksbank en airconditioning aanwezig. De openslaande deuren geven toegang tot een binnenplaatsje met picknicktafel.

Groeps- en vergaderruimte boven

Groeps- en vergaderruimte boven

Boven hebben we een ruimte van 45 m2. Hiermee is het erg geschikt voor cursussen, maar met de beschikbare tafels en stoelen ook voor een meeting tot 25 personen.
Deze ruimte heeft een keukenblok met koffie- en theefaciliteiten en aansluitend dakterras. Ook is er airconditioning.

Flexwerkplek

Flexwerkplek

Fijne lichte werkplek om voor een dag(deel) je laptop open te klappen.